On hiukan blogielämä jäänyt vähille viime viikkoina, kun on ollut jos jotakin kiirusta. Viikko sitten pääsin muuttamaan omaan kämppään, jota toissa viikolla maalailin töiden jälkeen (todella pirteenä)... Nyt on suunnilleen kaikki tavarat paikallaan. Tai no kaikkea en saanut edes vielä tuoduksi Keski-Suomesta, mutta kunhan menen käymään kotona-kotona niin lisää sitten auton kyytiin. Olishan tässä vielä verhojen ripustamista ja muuta edessä, vaikka viikon olenkin jo majaani asuttanut. Onneksi on keksitty sälekaihtimet =)

En nyt muista viime päivityksen kommentoijan nimeä, mutta Hälle kuitenkin tässä linkki mistä pääsee ostamaan Sonata Arctican seinälippuja. Itse menin retkahtamaan t-paidan ostoon...

905272.jpg905274.jpg

Eilen kuukletin Sonataa, ja huomasin et vuoden viimeisinä päivinä ko. bändi esiintyy mm. Kaapelitehtaalla. Kääk! Tekis hirmusti mieli, mutku tiiän et olen joulun kotona-kotona ni taitaa olla mahdoton yhdistelmä.... Harmi!

Käsitöihin en ole ehtinyt koskea ollenkaan viime aikoina. Mutta ehkäpä tässä nyt sitten kun illat pimenee eikä ole muutakaan ohjelmaa. Blogejakin olen yrittänyt lukea pikkuhiljaa. Tai oikeastaan olen vain selannut kuvia niistä, lukemiset on jäänyt. Ehkä sitten joskus. Nyt pitäis varmaan alkaa vaikka siihen verhotouhuun. Ei ne itekseen ikään mene paikalleen..... ; )