Miks pitää olla tällaisia kaikenmaailman hössö-pyhiä?! Ei päässyt kauppoihin kuluttamaan aikaa, vaan pitää keksiä jotain muuta... Kävin tutustuu taas lähiympäristöön, ja tällä kertaa kävelin (nähtävästi) Vallilassa, puutaloalueella. Ja siellä oli NIIN ihania vanhoja puutaloja sisäpihoineen, että sinne pitää mennä pyöriskelee vielä myöhemminkin. Kunpa pääsiskin asumaan tuollaiseen taloon =)

616518.jpg

Ikävä kyllä, mulla ei ole kuin tämä yksi kuva sieltä, ja kännykällä otettu eli laatu ei tosiaan ole paras mahdollinen. Mutta ehkä mä seuraavalla kerralla otan ihan digikameran mukaan. Kiertelin sitten pitkin Kalliota ja sieltä nappasin pari kuvaa jostain puistosta.

616516.jpg

616517.jpg

Käsityörintamalla ei ole tapahtunut mitään! Ei vain ole jaksanut iltaisin. Tänään yritin aamusta kattella Twin Peaksia dvd:ltä, mutta uni vei voiton ; ) Ihan niinkuin viime yönäkin, kun yritin kattella samaista Twin Peaksia subilta... No, jospa tässä vielä illalla kattois sen loppuun. Dale meni sitten rakastuu päätä pahkaa siihen Annieen... Voi voi... Nyt taidan siirtyä kahvikupposen pariin.