Nimittäin saldona tämän päivän hammaslääkärikäynnistä. Oli vanha paikka irronnut, ja siellä ne hermon päät ammotti taivasalla. Eipä kumma, että niin vihloi. Olin kyllä aivan satavarma, että niitä reikiä olisi ollut enemmänkin, kun on vähän tuo hammastarkastuksessa käynti jäänyt hunningolle. Kehtaako ees kertoa, että edelliskerrasta oli jo viisi vuotta ; ( Mutta ehkä sain nuoruudessa hammaslääkäristä tarpeekseni, kun siellä ramppasin noin joka toinen viikko oikomishoitojen takia. Ja viitaten eo. meemiin, minulta on todellakin venytetty kitalaki pikkuhiljaa halki niin, että eräänä aamuna posliinimuki mahtui etuhampaiden väliin. Grrr... Ja voin kertoa, että kyllä, pakotti, kun joka aamu ja ilta ruuvia kierrettiin enemmän auki, jotta kitalaessa oleva laite leveni ja samoiten sen myötä kitalaki : ( Että EN tykkää hammaslääkärikäynneistä.

Käsityörintaman osalta voisi laittaa tähän kuvan. Jonkun verran on Ihaa-tyyny edennyt. Vaihdoin välillä Ihaan olkihatun pistelyyn, kun alkoi tuo pelkkä sininen pitkästyttämään.

327451.jpg

Niin, ja pitihän sitä tänään sortua nettikauppaostoksille. Taas kerran... Kuvia sitten kun saan ko. ristipistotyöt. Voin luvata, ette tule yllättymään ; )

Jouluun palatekseni vielä, asustiko muilla joulukuusessa mahdollisesti tanskalainen leppäkerttu? Tanskalainen siksi, että kuusikin oli sieltä.

327462.jpg