Tänään tuli postissa ensinnäkin Novitan uusi numero ja jo eilen odottamani Kirjokkaan paketti =) Ihana ihana Michael Powellin jouluikkuna. Olen ihaillut noita jo niin pitkään ja nyt raaskin tilata, kun kirjokkaassa on ale.

336467.jpg

Tilaamani työ on siis tuo isompi kuva, tuo toinen kuva on nähtävästi vain muistutuksena senkin olemassaolosta, koska kuuluu tuohon samaan sarjaan. Vähän joutuu kyllä tekemään leikkaa-liimaa-hommia ennenkuin alkaa pistelee, nimittäin toi ristipisto-ohje oli 5 eri sivulla.... Hmm... Mä otin jo kopiot noista ja täytyy ne liimata yhdeksi. Ei siitä pistelystä oikein tule mitään, jos pitää sivulta toiselle pomppia.

Kaksi kivaa juttua huomasin tuon Powellin työn suhteen. 1. Tuossa työssä oli langat valmiiksi eritelty omien numeroidensa alle toisin kuin noissa Nalle Puh -töissä. 2. Työssä ei tarvitse tehdä niitä puolikkaita pistoja. Tuo nopeuttaa huomattavasti pistelyä, kun ne puolikkaat pistot on aina sellaista nyhräämistä, eikä niistä oikein milloinkaan tule nättejä. Vaikke ei ne juuri niitten pitkien pistojen alta näykkään....

Onko muita M. Powellin fanittajia linjoilla? Olisi kiva nähdä muiden luomuksia...