En ole saanut viime viikolla mitään aikaiseksi. Töiden jälkeen olen kuukahtanut sohvalle. Koko viikon oli tosi lämmintä ja painostavaa, vaikka ennusteiden mukaan olisi pitänyt sataa lähes joka päivä. Toi lämmin keli ja "ravaaminen" työmaalla vie multa ainakin täysin voimat. Perjantaina päätin etten saa nukahtaa vaan pesen pyykit, jotta ei tarvitse sitten lauantaina niistä välittää.

Eilen kävinkin pyöriskelee kaupoissa, mutta ei ollut oikein fiilistä ostella mitään. Plantagenista ostin yhden rönsyliljan 1,95 eurolla. Etsin puhelimeeni muistikorttia, mutta en löytänyt sellaista kun olisin halunnut, joten tilasin sen netistä ja taisin saada suht edullisesti. Tai siis Gigantissa oli sellainen jonka halusin, hintaa 44,90 euroa. Netistä sain saman tuotteen hintaan 24,90. Kohta pitäis sitten mahtua kunnolla kuvia puhelimeen, koska muistikortilla on tilaa 2 Gb, puhelimessa itsessäänhän muistia on 40 Mb.

Tänään voisi käydä kattelemassa vaikka talvipuutarhaan pihassa olevia ruusuja, sikäli mikäli kun ei ala satamaan...

Ristipistotyöhön en ole koskenutkaan, tai olen, laitoin sen pussiin =) Yritin yks päivä ostaa yhteen keskeneräiseen työhön lankaa Anttilasta, mutta luovutin sen oikean numeron löytymisen suhteen. Siis voisko joku kertoa mikä idea on siinä, että muliinilangat ei ole MISSÄÄN numerojärjestyksessä siinä telineessä?! En tajua...

Olen tehnyt löytöjä noista uusista Sonata Arctican levyistä. Ihania kappaleita mm. Silver TongueChampagne Bath, Letter to Dana ja The Misery. Noi kaks viimeistä on vähän hitaampia kappaleita, jos joku tykkää niistä enempi.

Mulla ei ole oikein mitään kuvia tarjoilla, joten otetaan apuun Onska. Tunnelmia pääsiäiseltä.

776693.jpg

Sekä Onnin ensimmäinen joulukuusi.... Ei kannata kiinnittää mitään huomiota kuuseen, on se niin surkean näköinen...

776695.jpg

Nyt ei muuta ku Bye-Bye!