Kävin tuossa jo vähän kiertelemässä pitkin Hakaniemeä ja Kalliota. Nappasin tuosta lähikadulta puhelimella kuvan, kun siinä kasvaa tuollaisia puita, joissa on keltaisia kukkia, jotka tuoksuvat. En ole kyllä koskaan ennen nähnytkään tuollaisia puita. Hienoja ovat!

648384.jpg

Eilen ostin itselleni elävän kiven, kun kävin Backaksen puutarhassa. Mulla oli kerran aiemminkin tuollainen, mut sitt se kuoli (yllätys!).

648388.jpg

Hyvin näkyy muuten tuossa kuvassa tuo katupöly. Kuva on otettu ikkunan edestä, jota pidän auki. Yritin eilen illalla tehdä ristipistotyötä, mutta kun EI niin EI. Jotenkin vain se ei nyt iske. Nyt mietin käviskö ostaa pähkinöitä kaupasta ja lähtis syöttää oravia Seuraasaareen, mut en tiiä.... Pitää kattoa. Seuraava kuva on otettu joskus pari vuotta sitten Seurasaaresta.

648448.jpg

Ei ollut muuten ehkä enää ihan niin kuuma ulkona, kun on ollut koko viikon. Mutta kyllä tää kämppä varmaan ihan hyvin silti lämpenee tänäänkin. Viime yön nukuin ensimmäistä kertaa ikkuna auki, ja jossain vaiheessa heräsin ja mietin, et onko tosiaankin jo aamu. No eipä tainnut olla, mut ihmiset palaili kotiin baareista ja "jutustelivat" tuolla kadulla.